'Zit ik in het gevangenenkamp?' 11-05-2020
REGIO - Sinds 20 maart geldt er een bezoekverbod in verpleeghuizen. Volgende week, zo laat de Rijksoverheid weten, wordt de eerste stap gezet voor de beperkte bezoekersregeling. Er wordt een begin gemaakt in vijfentwintig verpleeghuizen, in iedere GGD-regio één. In Zaanstreek-Waterland is dit . Onder strikte voorwaarden mag één vaste bezoeker per bewoner langskomen. Welke stap gezet gaat worden voor de vrijheden van een demente man, in een gesloten verpleegafdeling die nog niet open gaat, vragen we aan een dochter.

Het leukste winkel- en horeca nieuws

heemskerk online

Winkelen in Heemskerk is leuk en gezellig. Het is ook niet verwonderlijk dat er zoveel mensen - ook buiten Heemskerk - naar het Centrum, Europaplein, Bachplein, het Haydnplein of het Citadel komen, op zoek naar een specifieke winkel of gewoon lekker om te struinen! Op In Heemskerk kunt u vrijwel alle winkels, restaurants, cafés en dienstverleners vinden!

Lekker eten & drinken in Heemskerk! In Heemskerk heeft u een ruime keus in verschillende restaurants, cafés en lunchrooms om tussen het winkelen door een lekker broodje te eten of 's avonds sfeervol te dineren. Er is - vooral in de zomermaanden - regelmatig muziek en gezelligheid in Heemskerk. De eerste week in september is de beroemde Feestweek in Heemskerk en gaat het hele centrum op z'n kop!